A Netify egy fejlesztőkből, online kommunikációs szakértőkből, marketing- és arculati tanácsadókból létrehozott projektcsapat, amely cégek teljeskörű online ügyintézésére szakosodott.

Azért alapítottuk meg, mert kiszámítható, költséghatékony, profi megoldást szeretnénk kínálni mikro-, kis- és középvállalkozásoknak internetes stratégiájuk, weblapjuk, teljes online kommunikációjuk, vevőfolyamataik kialakítására.

Szakmai tapasztalatok

Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk az online világban. Készítettünk egyedi rendszereket, webshopokat, online közösségeket, blogokat, nyelvoktató netes alkalmazást. Ahogy komplett céges arculatot, hirdetési tervet, vagy a cégek számára fontos tartalmakat: cikkeket, Facebook tartalmakat, YouTube csatornákat.

A Netify azért jött létre, hogy mindent megoldjon Önnek az internetes felületein. Legyen az domain regisztráció, webshop, email küldés, cikkek írása, bármi, amivel egy vállalkozás az internetes jelenléte során találkozik.

Keressen meg bennünket, ha úgy érzi, szüksége van egy szakértő segítségére, aki leveszi a válláról az internet minden gondját. Várjuk üzenetét.