Netizálja vállalkozását

/Netizálja vállalkozását
Netizálja vállalkozását 2018-07-10T10:37:26+00:00

A Netify minden netes problémájára egyetlen rugalmas csomagban kínál megoldást, olyan árazásért, ami megfelel vállalkozása egyedi igényeinek. Legyen az weboldal fejlesztés vagy átalakítás, automatikus emailküldő rendszerek kialakítása, online hirdetés, tartalomgyártás.

Minden vállalkozás…

egyedi

…tökéletesen egyedi…

Ahogy nincs két egyforma ember, úgy nincs két, azonos igényekkel rendelkező vállalkozás sem. A rendelkezésre álló források szintén különböznek.

A Netify azért jött létre, hogy – ezt az egyediséget szem előtt tartva – mindent megoldjon Önnek az internetes felületein. Bármi is legyen a megoldandója.

Miért jó ez vállalkozásának?

Ön kap egy tervezhető, cégére szabott, átlátható fejlesztést. Időben és lépéseiben egyaránt azt tartalmazza, ami Önnek szerintünk és Ön szerint is a legjobb. És Ön néhány – köztünk folytatott – megbeszéléstől eltekintve elfelejtheti ezt az egész … netes izét. Miközben lépésről-lépésre, mintegy automatikusan, vállalkozása elkezd részesülni az interneten áramló javakból. Eközben nem szükséges egyszeri, nagy költségekkel járó beruházást vállalnia, hanem havi átalánydíjért, tervezett lépésekben valósítjuk meg a szükséges fejlesztéseket.

Miért jó nekünk?

Mert fontos, hogy partnerünkkel egyenrangú viszonyban, tulajdonosi szemlélettel tekinthessünk az elvégzendő feladatra, ahogy fontos, hogy mi is tervezhessük feladatainkat. A versenyszférában meghonosodott, projektalapú megközelítéssel szemben szolgáltatásunk ezt teszi lehetővé. A hosszútávú együttműködés során természetesen kialakuló bizalom tervezhetőséget eredményez Önnek is és nekünk is.

Jól működő vállalkozást szeretne?

Mindenben segítünk, hogy megfelelően, hatékonyan és hasznosan kommunikálhasson netes felhasználóival. Mert szerintünk ez a modern cégek sikerének egyik záloga.

  • Mert ugye ön is csak azt szeretné, ha működne a vállalkozása? És Ön is felismerte, hogy ennek kulcsa a hatékony online kommunikáció?
  • És ugye közben gondolni sem akar olyanokra, mint SEO, CRM, social média, UI, UX, email listák, vevő élettörténet, látogatói analízisek, és társaik?
  • Ráadásul úgy, hogy eközben nem szeretne attól félni, hogy végeláthatatlan költségekbe veri magát?

Egyetlen, rugalmas csomag

A Netify elérhetővé teszi Önnek, hogy minden netes problémájára egyetlen rugalmas csomagban találjon megoldást, és olyan árazást válasszon, ami megfelel vállalkozása igényeinek. Mi ezért vagyunk.

Ön akkor is komplex online kommunikációs stratégiát kap, ha havi 50.000 forintot tud cége erre költeni, és akkor is, ha ennél lényegesen többet. A különbség mindössze a megvalósítás időtartamában jelentkezik.

“Az Ön vásárlói a mi vásárlóink. Mi az Ön webes kommunikációs partnerei vagyunk. ”

Csomagunk tartalmazza weboldalának üzemeltetését, átalakítását, de igény szerint akár új weblap létrehozását. Teljes tartalommenedzsmentet, ügyfélkezelő rendszer kiépítését, vagy az Ön egyedi igényeinek megfelelő, mindennemű online megoldás kidolgozását és végrehajtását. Gyakorlati példák »

Hogyan működünk?

flow

Először is megismerjük Önt, és vállalkozása célját, termékeit, szolgáltatásait és vevőit. Majd felmérjük internetes és vevőkezelési rendszerét, vállalkozásán belüli online kommunikációs folyamatait. Ezután egy, az Ön rendszeréhez alkalmazkodó stratégiát dolgozunk ki.

Elégedett vevők szerzésére 🙂

Mindezek alapján kialakítjuk cége online ügyfélkommunikációját. Olyan lépésekben, amit vállalkozásának lehetőségei megengednek.

Teljeskörű, az Ön vállalkozása egyedi igényekhez maximálisan alkalmazkodó szolgáltatás csomagot nyújtunk. Együttműködésünk időbeli és anyagi kereteit közösen alakítjuk ki, a lehetőségei és az igényei szerint.

Mindeközben mérünk, analíziseket készítünk, és Önnel egyeztetve rugalmasan alakítjuk rendszerét, hogy az a leghatékonyabban tartsa meg az Önnek meglévő vevőit és hozzon újakat.

Egy biztos, mi azért dolgozunk, hogy vásárlói elégedettek legyenek Önnel és szolgáltatásával. Hogy szívesebben költsenek Önnél, hogy lojálisabbak legyenek cégével. Úgy is fogalmazhatunk: a Netify leveszi a válláról az internetes fejlesztések és tartalommenedzsment minden terhét.