Loading...
Netify Program 2021-04-13T13:12:07+00:00

A lehetőség nem technológia, hanem gondolkodásmód kérdése

  • Cégének van jó terméke, szolgáltatása, ami megoldja a vevők problémáját. Van marketingese, üzletkötője, weboldala és rendszergazdája is.

  • Mindenki teszi a dolgát, mégsem tud a netről kiszámíthatóan és irányítottan megkereséseket szerezni. Minden túl bonyolultnak tűnik, külső szakértőt, ügynökséget bevonni sokba kerül, anélkül, hogy tudná, mi lesz a haszna. Ráadásul újra és újra meg kell bízni, ha valami változik.

A megoldás az Ön és csapata kezében van

Képezze magát és saját munkatársait profi internetes értékesítővé, és szerezzen kontrolláltan érdeklődőket, anélkül, hogy össze-vissza bolyongana a technika útvesztőiben!

A módszer működik, csak az a kérdés, Ön akarja-e használni.

#1. Foglaljon hívást

Lássa tisztán a cégében és munkatársaiban rejlő lehetőségeket, mielőtt külső fejlesztő cégekre költene, anélkül, hogy biztos lenne az eredményben.

#2. Netify Program

Mindössze 30 nap alatt átalakítunk mindent, amit Ön és munkatársai eddig gondoltak az internetről, és a vállalkozása kezében lévő lehetőségekről.

#3. Függetlenség

Kiszámítható vevőszerző folyamatokat épít és üzemeltet, saját cégen belül tartott döntéshozással, fejlesztéssel, optimális költségekkel.

Foglaljon időpontot

Olyan folyamatokat építünk, amik kevés dologra fókuszálnak, és rögtön pénzt hoznak.

Ne szórja hiába pénzét külső fejlesztő cégeknek

Tudjuk, mennyire bosszantó, hogy munkatársai egész nap gép előtt ülnek, mégis külső szakértőt kell megbíznia mindenért, ha a neten bármit szeretne csinálni. Különösen, ha nem tudja, mire megy el a pénze, és nem is hoz vevőt, amit készítenek, készítettek Önnek.

Úgy gondoljuk, hogy az eredményes értékesítési folyamatok cégen belül is elkészülhetnek. Nincs szükség csillogó köntösre, drága marketing ügynökségekre, akik minden körben azt ígérik, hogy “már csak ezt kell megcsinálni, és jönnek a bevételek”.

Hiszünk abban, hogy egy megfelelő oktatási program megtanítja a cégében dolgozó marketinges, értékesítő és rendszergazda szakembereknek, hogy a gondolkodásmód többet számít, mint a tech. Hogy okos stratégiával, rövid, egyszerű fejlesztésekkel munkatársai is elérhetik cége online üzleti céljait, anélkül, hogy minduntalan külső céget kellene bevonnia, vagy leállna minden.

Mindössze 30 nap alatt működő megoldást kap

(Az elérhető profitra hajtunk – Az elfeledett alapok)

A legtöbb ügynökség abban érdekelt, hogy megcsináljon Önnek valamilyen netes fejlesztést. Aztán megint. Aztán megint.

Ezzel szemben mi arra fókuszálunk, hogy hozzásegítsük, hogyan oldhatja meg a felmerülő feladatokat vállalatán belül. Azt keressük, cége munkatársai saját maguk hogyan növelhetik az eladásokat, anélkül, hogy újra és újra meg kellene bíznia minket vagy másokat. Ez a 4 lépéses Netify Program.

#1 – Motiváció, stratégia

Közös célokat dolgozunk ki Önnel és cége kulcsfontosságú munkatársaival: a marketingessel, az értékesítővel és a rendszergazdával. 

#2 – Küldetés, ajánlat

Megtudhatja, hogyan kell kidolgoznia cége misszióját, a sztorit, ami szerethetővé teszi, és ajánlatát, amire vásárlói nem tudnak nemet mondani.

#3 – Tech háttér

Rendszergazdáját kiképezzük, hogyan alakíthatja ki céges kommunikációs rendszerét ingyenes vagy olcsó internetes szolgáltatások összekötésével. 

#4 – Forgalom, vásárlók

Megtudhatja, hogyan tereljen értékes látogatókat az elkészült oldalára, anélkül, hogy fölöslegesen etetné a Facebookot vagy a Google Hirdetéseket.

Miért válasszon bennünket, és a Netify Programot?

Volt már olyan érzése, hogy egyszerűen nem is érti, amit egy ügynökség mond? Vagy hogy Önt meg sem hallgatják, csak mondják a tuti megoldásokat, amiket szerintük csinálni kellene?

Mi pontosan azt keressük meg, ami az Ön cégének az erőssége.

A célunk, hogy Ön és munkatársai nézőpontjának megváltoztatásával kihasználjuk a már meglévő erősségeit, és a cégén belül már ma is létező létező eszközöket termőre fordítsuk.

Hiszünk abban, hogy a legjobb megoldások, és a kiszámítható profit azzal érhető el, ha cégét készítjük fel a netes eladási folyamatok leegyszerűsítésére, és készségszintű megoldására.

Olyan folyamatokat építünk, amik kevés dologra fókuszálnak, és rögtön pénzt hoznak.

Foglaljon egy ingyenes Stratégia Megbeszélést!

Feltérképezzük a cégében és munkatársaiban rejlő kiaknázatlan lehetőségeket.
Fontos, hogy ez az ajánlat olyan hosszú távon gondolkodó, nagyobb bevételre törekvő cégvezetőknek szól, akiknek jó termékük, szolgáltatásuk van, már rendelkeznek forgalommal, de meglévő lehetőségeiknél többre vágynak.
Olyan cégek jelentkezését várjuk, amelyek rendelkeznek weboldallal, van értékesítőjük, marketingesük, rendszergazdájuk, és már csak a hogyant keresik.

Mi történik ha időpontot foglalok?

1. Kap egy emailt, miket gondoljon át, mielőtt egyeztetünk.
2. Beszélünk telefonon, és közösen áttekintjük a problémáját.
3. A végén konkrét javaslatot kap helyzete megoldására.
4. És az is kiderül, ha Önnek nem jó döntés a módszerünk.

Szinte csak a salses-esen múlik, az érdeklődések hány %-át zárjuk

A napelemes piac telített, durva árverseny van, erősen korlátozottak a lehetőségek. Legalábbis mi ezt hittük. Aztán mégis annyi érdeklődőt, sőt, előmelegített vásárlót kaptunk, amennyire nem is számítottunk. És olyan piacokról, amikre előtte nem is gondoltunk. A legjobban hozó közös projektünk egy ma is futó webinár lett, aminek a végén akár az érdeklődések 30-40%-a sikerrel zárható.

Méreg János, Sunnytech napelem
Rövid idő alatt megötszöröztük a bevételeket

Csak netes bevételeim voltak, és csak magánkonzultációból. Majd a Netify segítségével koncepciót váltottunk, és ügyfeleimmel havi előfizetéses rendszerre tértünk át. Rövid idő leforgása alatt havi ötször annyi bevételt csináltam ugyanabból a munkából. Talán a szemlélet a legtöbb, amit ebben kaptam… Hogy én döntöm el, mennyiért és hogyan dolgozom.

Sóvári Mónika, Plüssfotel
8 éve dolgozunk együtt elégedetten

Családi csomagolástechnikai cégünk van, 20 éves múlttal. Féltünk a technikai környezettől, az internetes megoldóktól. Itt minden fejlesztési körben egyszerű rendszert, rendszereket kaptunk, vagy éppen ott javítottunk a meglévő szisztémákon, ahol éppen kellett. És az előző fejlesztővel ellentétben itt nem tűnt el a cég.