Loading...
Mi az a Netify 2022-07-29T08:47:44+00:00

Tudjuk, hogy az egyre bonyolultabb digitális világban a cégeknek problémát okoz a tisztánlátás a netes folyamataik megoldásában, ha igazán okos döntést akarnak hozni.

Ezért készítettünk egy egyszerű, 2 lépéses fejlesztési stratégiát, hogy segítsünk több ezer, netes eladással küszködő vállalkozásnak megtalálni az online lehetőségeket, és ezzel a függetlenséget.

Pénzt hozó megoldásokat dolgozunk ki

Minden cégnek mások az erősségei, gyengéi, másra van szüksége. Teljeskörű, kiszámítható bevételt hozó profi kommunikációs megoldásokat fejlesztünk kis- és középvállalkozásoknak. Nincs trükkünk. Figyelünk Önre, megkeressük az EGY DOLGOT, és létrehozzuk az EGY FUNNELT. Csak arra keresünk megoldást, amire azonnal és feltétlenül kell, nem pedig mindenre.

Nem kell netes szakértőnek lennie

Csupán legyen jó terméke, szolgáltatása, legyen vállalkozói mentalitása, elkötelezetten szolgálja az ügyfeleit. Ebből tudunk Önnek profitot hozni. Nem kell tudnia, milyen bonyolult folyamatok állnak a sikerek mögött. A stratégia, a vásárlói profil, a kommunikációs folyamatok kidolgozása, az email automatizmusok építése, a reklámkampányok bonyolítása a mi dolgunk.

Mit kap tőlünk?

Terméke/szolgáltatása iránt érdeklődő felhasználókat

Pénzzé konvertálható megkereséseket a netről
  • Figyelünk arra, hogy felhasználója azt kapja, amit szeretne. Azért dolgozunk, hogy végül kész legyen megnyomni A GOMBOT.

  • Automatizmusokat fejlesztünk, hogy mentesítsük Önt és cégét az ügyfélkapcsolattartás nehézségeitől.

  • A folyamatokat olyan egyszerűen építjük fel, amennyire csak lehet, hogy Önnek legfeljebb emaileznie, naptárat kezelnie, vagy űrlapot kitöltenie kelljen.

Több bevételt szeretne?

Eldöntötte, hogy kihozza a maximumot cégéből, és biztos, tervezhető netes eladásokkal könnyíti meg életét? Akkor tudunk igazán jól együttműködni, ha illenek Önre a következők:

  • Kis, közepes cége van, saját kézben tartott döntéshozással. 

  • Értékes terméke vagy szolgáltatása van. 

  • Hisz abban, hogy ha valami értékes, akkor van helye a piacon. 

  • Ön is és munkatársai is keményen dolgoznak. 

  • Vállalkozói mentalitású (kockáztat, hosszútávon gondolkodik). 

  • Szereti/szeretné reklámozni termékét, szogáltatását. 

Ingyenes konzultáció